Bárkivel összeállnának

2022.12.12. 06:20

A parlamentbe jutási küszöb alatt tengődő MSZP a választásokra készül

A szocialisták a 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választásra készülnek úgy, hogy képviselőik sorra hagyják el a pártot, amely elkezdte felélni megmaradt vagyonát is - számol be róla a Magyar Nemzet.

Kunhalmi Ágnes (MSZP), Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője az 50-es villamos Határ úti végállomásán tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Megkezdte a felkészülést az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választásra – jelentették be a párt vezetői szombaton. Hiller István, az MSZP választmányának elnöke a párt Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón közölte: a szocialista párt minden demokratikus erővel, párttal és egyesülettel, civil szervezettel kész együttműködni, hogy a Fidesz rendszerét gyengítse - írja a lap.

Ironikus, hogy a közvélemény-kutatásokban rendre a parlamentbe jutási küszöb alatt tengődő MSZP a választásokra készül, hiszen a pártot sorra hagyták ott az elmúlt években a politikusai. Legutóbb idén ősszel Ujhelyi István európai parlamenti képviselő intett búcsút a szocialista pártnak, aki párttagsága utolsó időszakában úgy fogalmazott, hogy „elhervadt a szegfű”, majd javasolta, hogy a zuhanórepülésben lévő párt váltson nevet és engedje el a régi működési reflexeket.

Az emberveszteségek mellett az MSZP az utóbbi időkben elkezdte felélni megmaradt vagyonát, és végkiárusításba kezdett.

A közelmúltban apróhirdetés tudatta, hogy árulják a párt gödöllői székházát, valamint ugyancsak áruba bocsátott az MSZP egy budapesti, II. kerületi ingatlant, és eladták a XVI. kerületi pártszékházat is. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában