Zűrös ügyek

2022.10.27. 07:24

Több kábítószerrel kapcsolatos botrány volt már a baloldalon

Nem Herczeg Zoltán esete az első, amikor baloldali politikusokról vagy közéleti személyiségekről derül ki, hogy kábítószerekkel élnek – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Lackner Csabáról is kiderült, hogy kábítószert fogyasztott

Forrás: Magyar Nemzet

A lap feidézi, hogy a közelmúltban Kovács Gergelynél, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökénél találtak kábítószergyanús anyagot, amelyből az elnök fogyasztott is saját elmondása szerint. 

Kovácsot megbilincselve vitték el a rendőrök, és gyanúsítottként hallgatták ki a területileg illetékes I. Kerületi Rendőrkapitányságon az előállítását követően, ezután pedig kutatást tartottak lakásán, ahol további kábítószergyanús anyagot találtak. 

Kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel Lackner Csaba volt MSZP-s kispesti képviselővel kapcsolatban is, amikor a baloldali összefogásban mandátumhoz jutott kispesti politikus korrupcióról, százmilliós vagyonokról, külföldi ingatlanokról, kerületi pénzek visszaosztásáról beszélt kólának nevezett zacskónyi fehér por és alkohol társaságában.

Az MSZP–Párbeszéd politikusai egy ideig tagadták, hogy Lackner szerepelne a felvételeken, később a baloldali képviselő által elmondottak alapján feljelentést tettek Kránitz Krisztián, a kerület volt szocialista képviselője ellen is, aki a gyanú szerint kokaint szívott egy baráti rendezvényen egy vendéglátóhely mosdójában.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában