Genderideológia

2022.07.16. 14:43

Ez a páros képviselte az Egyesült Államokat a francia nemzeti ünnepen

Az Egyesült Államok történelmének első transznemű miniszterhelyettese és egy transznemű helyettes államtitkár képviselte az USA-t Párizsban a francia nemzeti ünnepen.

Szinte lehetetlen volt nem feltűnést keltenie az USA képviselőinek a párizsi nagykövetségen. A világ legerősebb hatalma Rachel Levine-t és Samuel Brintont küldte a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett fogadásra – írja a V4NA . 

A furcsa transznemű páros boldogan mosolygott a kameráknak, amint az az Instagramra feltöltött képen is látszik.

A kép bal oldalán látható transzgender Rachel Levine, a Biden-kormány egészségügyi miniszterhelyettese, aki 2021-ben végérvényesen beírta magát az amerikai történelembe. Ő ugyanis az első transznemű személy az országban, aki helyet kapott az elnöki adminisztrációban. 2021-es miniszterhelyettesi kinevezése előtt pedig Pennsylvania állam egészségügyi minisztere volt.

A másik személy Samuel Brinton nukleáris mérnök, lelkes LMBTQ-aktivista, akit 2022 januárjában a Nukleáris Energiai Hivatal kiégett fűtőelemek és radioaktív hulladékok ártalmatlanításával foglalkozó részlegének titkárhelyettesévé neveztek ki. 

Brinton a párizsi eseményről azt írta, hogy a rendezvényen csodálatos lehetősége nyílt arra, hogy találkozzon a Biden-kormány egyetlen transznemű tagjával, hozzátéve, hogy rendkívül jó érzés volt szolidaritást vállalni egy másik transznemű személlyel.

Samuel Brinton a „Sister Ray Dee O’Active” queer nevet is használó férfi életrajzából kiderül, hogy korábban az amerikai kongresszusban nukleáris politikával kapcsolatos tanácsokat adott a törvényhozóknak, máskor pedig Barack Obama elnöknek és feleségének adott tanácsokat LMBT-ügyekben. Brinton aktív tagja a washingtoni „Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában fő kapcsolattartóként szerepel. 

Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a „lotyó” a társaságban.

Emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az LMBTQ-mozgalomban. Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be.

Fotó: Metro Weekly

Brinton főiskolákon is tartott már előadásokat a perverzióról, többek között a Wisconsin-Stout Egyetem Gender és Szexualitás Szövetségének A perverzió fizikája című óráján. Az Instagramon található leírás szerint a foglalkozáson élő bemutatókat tartottak a különböző szexuális játékszerek használatának fizikai hátteréről.

Fotó: Instagram

A helyettes államtitkár egy másik főiskolán a perverzióról tartott előadást, ahol szintén élő bemutatót tartott kutyának öltözött társaival.

Fotó: Instagram

Borítókép: Rachel Levine és Samuel Brinton a párizsi nagykövetségen / Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában