Köszönet

2022.04.29. 13:26

Hollik István: a következő négy év munkájával háláljuk meg aktivistáink és segítőink bizalmát

A Fidesz kommunikációs igazgatója köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez.

Hollik István a Magyar Nemzetnek nyilatkozva mondott köszönetet mindazoknak, akik hozzájárultak a kormánypártok történelmi sikeréhez. Mint fogalmazott, ezt a mértékű felhatalmazást biztosan nem tudtuk volna megkapni aktivistáink, segítőink és támogatóink segítsége nélkül.

Hozzáállásuk, elkötelezettségük tükröződött azon a rengeteg segítségen, amelyet a kampány során nyújtottak, így az eredmény nagymértékben nekik is köszönhető – tette hozzá.

Hollik István arról is beszélt, hogy a mi politikai közösségünkben úgy szokás, hogy ha valaki munkát végez, ráadásul önkéntesen, lelkesen, a hazája iránti elkötelezettségből, azt a munkát illendő megköszönni.

Kifejtette, hogy az elmúlt időszakban annak a több mint százezer – választókerületenként közel ezer – embernek, aki segítette a munkánkat, személyesen a választókerületi elnökök és megválasztott képviselők által szervezett köszönő rendezvényeken mondtunk köszönetet. Emellett a miniszterelnök által írt levélben is megköszöntük az elmúlt időszakban azt a sok munkát, amelyet aktivistáink, támogatóink nyújtottak, legfőképp azonban a következő négy év munkájával mondunk majd köszönetet segítőinknek

– hangsúlyozta.

Hollik István úgy folytatta, a háború és a fenyegető gazdasági válság is jól mutatja, hogy a veszélyek évtizedében élünk, ezért nagyon észnél kell lennünk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarország ezekben a zivataros időkben is megvédje a magyar családok, az idősek, illetve a magyar vállalkozások érdekeit.

– Ezen fogunk dolgozni, megköszönve támogatóinknak az eddig nyújtott segítséget – zárta szavait a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fidesz-KDNP közös frakcióülése előtt Balatonfüreden 2022. február 16-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában