Anonymus újra jelentkezett

2022.03.26. 15:39

Széthullani látszik az ellenzéki összefogás Dunaújvárosban (videó)

A budapesti botrányos mutyikat feltáró ismeretlen személy Fejér megyét is meglátogatta, s úgy tűnik, talált is valamit.

Kilenc nappal a választások előtt nagy valószínűséggel megvilágosodott az MSZP helyi elnöke, Magyar András, aki a választókerületet is vezényli a 2022-es választáson. Anonymus egy videót juttatott el a Feol.hu szerkesztőségének, amiben egy telefonbeszélgetésből világosan kiderül, hogy az MSZP újvárosi elnöke szerint Kálló Gergely további képviselősége csak ártana a városnak. 

Magyar világosan kijelenti, hogy „ez a Kálló egy senki…”, sőt meg is magyarázza, hogy a Fidesz jelöltje, Mészáros Lajos egy kórházat képes jól vezetni.


A telefonbeszélgetés másik tagja ugyan a kórház rossz állapotára hivatkozott, de a szocialista elnök egyértelműsítette a helyzetet: „...ahány ember volt Budapesten kórházban, Budapesten fejedre esik a vakolat. A dunaújvárosi egy tök szép, egy tök tiszta kórház…”.

Forrás: Facebook

Anonymus videójában Magyar András elemzi a várható választási eredményt, amiben leszögezi, „a Fidesz kormány maradni fog…”. 

Megítélése szerint a Fidesz várható győzelme mellett a dunaújvárosi körzetnek nem jó, ha Kálló Gergely jobbikos képviselőjelölt nyerne, mert semmit nem tud elintézni az újvárosiaknak.

Forrás: Facebook

Magyar András szocialista választókerületi elnök „jóslásával” összhangban levőnek tűnik Kálló Gergely jobbikos politikus március 23-án közösségi felületén megosztott Alfahír anyag, amelynek a címében így idézik Kállót: „Ha folytathatom a munkámat, a leghangosabb képviselője leszek az itt élők érdekeinek”. A leghangosabb, tehát ismerve a Jobbik parlamenti artikulációit, ellenzéki szerepre készülhetnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában