Sarkos vélemény

2022.03.12. 13:29

Ceglédi Zoltán: Márki-Zay egy politikai analfabéta

Az elemző sarkosan fejezte ki véleményét arról, hogy Márki-Zay egy új párt létrehozásának tervét jelentette be pár héttel a választás előtt – írja a Mandiner.

Márki-Zay Péter a napokban lengette be, hogy új pártot alapítana, ami Gémesi György Új Kezdetére és Pálinkás József Új Világ Néppártjára építene. 

Az ATV Öt című műsorának péntek esti adásában erről is kérdezték a vendégeket, Ceglédi Zoltán pedig először nevetésben tört ki, majd azt felelte, hogy Márki-Zay e tekintetben egy politikai analfabéta.

Indoklása szerint Márki-Zaynak ezt a bejelentését vagy két évvel korábban kellett volna megtennie, vagy két hónappal később.

Olyan a világon nincsen, hogy valaki azt mondja, válasszuk meg miniszterelnöknek, és ő fog vezetni egy hatpárti szövetséget, amihez csatlakozik hetedikként az ő mozgalma, de egyébként ő egy olyan nyolcadik pártot akar alapítani, és a korábban játszott Új Világ meg Új Kezdet pártokkal azonos

– fogalmazott Ceglédi.

Az elemző szavait az alábbi videóban tekinthetik meg, 1:03:40-től:

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Márki-Zay Péter, ellenzéki miniszterelnök-jelölt Hajdúböszörményben tartott lakossági fórumot 2022. március 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában