Megbánta tettét

2022.02.15. 11:37

Leült a képviselővel a Fidesz-iroda ablakát betörő férfi

Hétfőn délután találkozott Herczeg Tamással, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjével és Bálint Kornél városi Fidesz-elnökkel az a férfi, aki pénteken este betörte a békéscsabai Fidesz-iroda ablakát.

Ahogyan azt a beol.hu megírta, pénteken késő este betörték a csabai Fidesz-iroda kirakatüvegét. Az erről közzétett rendőrségi felvételt sokan látták. A tettes önként bement a rendőrségre, és elismerte, hogy ő követte el a rongálást.

– Hétfőn délután eljött a képviselői irodámba és Bálint Kornéllal volt módunk beszélgetni vele. Ugyan táplál ellenérzéseket a Fidesszel és a kormánnyal szemben, nem véletlen, hogy éppen a Fidesz-iroda ablakát törte be, de hangsúlyozta, hogy személy szerint nem irányult senki ellen a cselekedete, és megbánta tettét. A hatósággal mindenben együttműködik. Vállalja az okozott kár megtérítését, melyhez, tapasztalva, hogy őszintén hibának tartja, amit elkövetett, Kornéllal úgy döntöttünk, szerény mértékben mi is hozzájárulunk – adta hírül közösségi oldalán Herczeg Tamás.

Borítókép: Herczegh Tamás Facebook oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában