Komoly veszély

2022.02.15. 13:03

Egyre több kisfiúból válik transzvesztita drag queen az LMBTQ-propaganda hatására (videó)

Ahogy arról már lapunk is többször beszámolt, az elmúlt években rendszeressé vált az a jelenség, hogy úgynevezett drag queenek nevelnek át kisgyerekeket. Transzvesztiták műsorokat adnak elő, meséket olvasnak fel és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Az utóbbi években számtalan botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve.

A transzlobbi megtette hatását, sikerült egészen kicsi gyerekeket maguk mellé állítaniuk, akik – szüleik támogatásával – magukat is drag queennek tartják, "drag kid"-nek nevezve magukat - mutat rá legfrissebb összeállításában a V4NA hírügynökség.

Az egyik leghíresebb drag kid a 12 éves Desmond is Amazing. A kisfiú interjúkat ad, rendezvényeken lép fel. Az édesanyja által irányított gyermekről egy olyan videó látott napvilágot, amelyen egy gyilkossal látható. Egy másik felvételen pedig meghökkentő precizitással mutatja be a kisfiú, hogyan is kell ketamint felszippantani.

Desmond is Amazing "pályafutása" kétéves korában kezdődött, amikor együtt nézte a tévében édesanyjával a RuPaul's Drag Race című amerikai reality műsort, amelyben drag sztárokat kerestek.

Desmond is Amazing gyakran élő közönség előtt lép fel, előfordult már, hogy egy melegbárban is megjelent az akkor 12 éves fiú. A férfiak ráadásul pénzt dobáltak a kisgyereknek, mintha csak egy sztriptíztáncos lenne.

Azonban nem Desmond az egyetlen gyermek, akit már egészen kicsi korában erre tanítanak. A Nagy-Britanniában élő 12 éves Miles Pullman már kétéves kora óta szeret női ruhákba öltözni, kölcsönkérni anyja sminkjét, és szórakoztatni a családot és a barátokat.

Ezért tavaly nyáron az édesanyja támogatásának hatására úgy döntött, hogy a szülővárosában, Broadstairsben tart bemutatót a helyi melegbár előtt, ami olyan jól sikerült, hogy négy héttel később a Canterbury Pride főszínpadán is megjelenhetett.

Nicola, Miles édesanyja, aki mindenben támogatja a fiát, azt mondta, hogy a fellépés előtt "nagyon izgultam, mert több ezer ember volt a rendezvényen". Az anyuka már a kezdetektől támogatta a fiát, aki drag queen akart lenni, és azt nyilatkozta, hogy büszke rá, amiért ilyen jól érzi magát a bőrében.

A segítségemmel megismert néhány helyi drag queent, akik nagyon kedvesek voltak, és tippeket osztottak meg az öltözködéssel és a sminkeléssel kapcsolatban

– tette hozzá az anya.

Miles még saját ruhák készítését is tanulja, mert fel szeretne lépni a BBC RuPaul’s Drag Race UK műsorában.

Az édesanyja állítása szerint Miles négy évesen kezdte el az anyja sminkes táskájából kivenni az eszközöket.

Később, ha nem vettem neki rúzst a boltban, dührohamot kapott

- mondta az édesanyja.

Az Egyesült Királyságban azonban nem Miles az egyetlen gyermek, akit szülei segítségével beszippantott a transzideológia. Egy jelenleg 11 éves kisfiú, Cadyn is drag queenként határozza meg magát.

A kisfiú 2019 novemberében kilencévesen anyja segítségével sminkelte ki magát először, miután megnézte a RuPaul’s Drag Race műsort.

A 34 éves anyuka, Fay Gardner azt mondta, hogy "nem is lehetne büszkébb" a fiára, amiért kifejezi magát.

Az anyuka szerint "nincs korhatár" a "drag művészet" terén, és ezért arra kért mindenkit, aki kritizálta őt, mert hagyta, hogy a gyereke drag kid legyen, hogy "hagyják a gyerekeket gyereknek lenni".

Az anyuka állítása szerint a fia mindig is imádott beöltözni és fellépni az emberek előtt. Így emlékezik:

"Azt mondta, hogy azt akarja csinálni. Mindig is hagytam, hogy a gyerekeim játszanak a sminkemmel, és azt mondtam, hogy oké, csak hadd csinálja meg anyu a sminkedet: megcsináltam neki, és ennyi volt, megszületett Miss Dezaray Star."

 

Az iskolában tanították a gyerekeknek a "drag művészetet"

Célzott programokon is keresztül nevelik a gyerekeket a transz-ideológiára, erre is több példát lehetett látni az elmúlt években. Különböző gyerekprogramokon lépnek fel a drag queenek, így átnevelve a gyerekeket, nem rég azonban egyenesen „drag művészetre” tanítottak diákokat egy kaliforniai iskolában, a Drag Night program keretében.

A kaliforniai Rolling Hills oktatási intézmény LMBTQ-klubja volt a házigazdája annak az eseménynek, amelynek a célja a gyermekek „drag művészetekre” való tanítása volt. Az edukációs programot egy hetedik osztályos, 12 éves omniszexuális diák szervezte, aki másfél éve mondta el az iskola támogatásával a szüleinek, hogy megtalálta a valódi szexualitását. (Az omniszexuálisok olyan személyek, akik majdnem minden szexualitású ember irányában képesek szexuális vonzalmat érezni – a szerk.)

Az estre több drag queent is meghívtak, akik az önmegvalósításról beszéltek a diákoknak.

A Drag Night során a főszervező hetedik osztályos diák interjút készített Tammie Brownnal, egy Long Beach-i drag előadóval, aki több televíziós drag queen-versenyen is indult. A diák elmondta, hogy

a sorozat segített neki az önmegvalósításban, mert menő művészeti formát mutatott be neki.

Nem kell az Egyesült Államokig menni, hogy hasonló programot találjunk. Skóciában drag témájú nyári tábort hirdettek 11-18 éves gyermekeknek, ahol többek között tanulhatnak a "drag művészetekről" és a sminkelésről. Sőt a kurzusok segítségével a résztvevők a valódi személyiségüket is megismerhetik a szervezők szerint.

A drag kidek megjelenését segítette, hogy egyes műsorok kifejezetten erre specializálódva az LMBTQ-közösségről és a "drag művészetekről" oktatják a gyerekeket.

Ilyen az LGBTQ+ Kings & Queens is, amelyben a drag queenekről és a queer közösségekről tudhatnak meg információkat a kisgyerekek.

A kifejezetten kisgyerekeknek szóló websorozat egyik epizódjában a drag előadásmódokról és azok árnyalatairól tudhatnak meg egyet s mást a nézők.

A "Queer Kid Stuff" egy LMBTQ-websorozat, amely a queer témákat, tapasztalatokat és témákat mutat be a gyerekek számára érthető formátumban. A drag queenekről szóló epizódhoz felkérte a házigazda, Lindsey Amer egy barátját, Ms. Ter-t, hogy beszéljen a drag szerepről és az életéről.

"A drag valami olyasmi, ami igazán elérhető a gyerekek számára, mert hozzászoktak ahhoz, hogy a mindennapi rutinjuk részeként beöltöznek és játszanak. Azért akartunk erről beszélni a Pride hónap alkalmából, mert a drag mélyen gyökerezik az LMBTQ+ közösségben, és mert a gyerekek, akik a felnőttekkel együtt mennek ki a felvonulásokra, sok embert fognak látni dragként megjelenni, és lehet, hogy kérdéseket tesznek majd fel. De ki tudná jobban megválaszolni ezeket a kérdéseket, mint egy drag queen?” - mondta Lindsey Amer.

 

"Tartsátok távol a gyerekeiteket a dragtól!"

Vannak azonban olyan transzszexuálisok is, akik élesen elutasítják a gyermekek jelenlétét az ilyen rendezvényeken, és kritikával élnek a drag kidek jelenségével szemben is.

Tartsátok távol a gyerekeiteket a dragtól, és tartsátok távol a gyerekeiteket a kib*szott melegklubjainktól!

mondta egy nőnek öltözött férfi egy rendezvényen, aki homoszexuálisnak vallja magát.

A férfi ezután egy olyan esetre utalt vissza, amikor gyerekeket vonultattak fel egy Los Angeles-i késő esti drag queen show alatt, és arra bátorították őket, hogy szedjék össze a pénzt, amit a meleg férfiak dobálnak nekik a színpadra.

"Nyilvánvaló, hogy amikor 12 éves kisfiúkat látunk lánynak és nőnek öltözve, akik meleg férfiak előtt vetkőznek, és akiknek pénzt dobálnak a színpadra, csak arra tudok gondolni, hogy nekem homoszexuálisként miért kell elmondanom az embereknek, hogy tartsák távol a gyerekeiket az életemtől és az ilyen helyektől. A gyerekeket meg kell tartani ártatlannak és tisztának, ameddig csak lehet” – tette hozzá.

A nőnek öltözött homoszexuális férfi, aki azt is mondta, hogy hülyeségnek és károsnak tartja a Drag Queen Story Time-felolvasásokat. Állítása szerint a meleg gyerekek csak még inkább összezavarodnak az ilyenek láttán.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy a gyermekek ilyen szintű szexualizálása nem meríti-e ki a pedofília fogalmát.

Borítókép: Részlet a Queer Kid Stuff gyerekeknek szánt videós műsorából, forrás: YouTube/Queer Kid Stuff

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában