Ország-világ

2021.10.06. 07:24

Óriási fordulatot mért a Medián: Karácsony rendesen lemaradt

Változott az előválasztás második fordulójába bejutott ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek rangsora.

Budapest, 2020. november 6. Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond a pesti fonódó villamosvonal elsõ elemének átadásán a Haller utca és a Soroksári út keresztezõdésénél 2020. november 6-án. A Haller delta projekt során új vágánypár létesült a Haller utca és a Soroksári út között észak-pesti irányba, így kapcsolat jött létre a Haller utca felõl a 2-es villamos belvárosi szakasza felé. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Változott az előválasztás második fordulójába bejutott ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek rangsora a Medián legfrissebb kutatása szerint – közölte az ATV-re hivatkozva a Mandiner. A felmérés szerint a második forduló előtt Dobrev Klára vezet, szorosan követi őt Márki-Zay Péter, és messze le van maradva tőlük Karácsony Gergely.

A Medián mérése szerint a szavazni szándékozók körében Dobrev Klára 37, Márki-Zay Péter 33, Karácsony Gergely 24 százalékon áll.

A felvétel október első napjaiban készült.

A Medián szerint tehát Dobrev Klára nyerné az előválasztás második fordulóját, ha három jelölt közül kellene választani. Dobrev Klárára a megkérdezettek 37 százaléka voksolna, őt meglepetésre Márki-Zay Péter követi 33 százalékkal, Karácsony Gergelyt pedig a megkérdezettek 27 százaléka választaná – írja a Mandiner.​

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Karácsony Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában