Ország-világ

2021.08.11. 14:28

Gyurcsány megpróbálta nevetségessé tenni a 2006-os rendőrterror kilőtt szemű áldozatát (videó)

Skrabski Fruzsina újságíró közösségi oldalán írt arról, hogy a volt miniszterelnök hogyan sértegette a 2006-os rendőrterror egyik áldozatát.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke megérkezik 16. évértékelõ beszédének megtartására Budapesten, a Sofitel Hotelben 2020. február 9-én.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A 2006-os rendőrterror áldozatairól filmet készítő Skrabski Fruzsina Facebook-posztban számolt be arról, hogy filmjével kapcsolatban egy interjú reményében megkereste Gyurcsány Ferencet is, amelyre a volt miniszterelnök úgy válaszolt: „nem élnék ezzel a lehetőséggel” – írja a Mandiner.

Skrabski posztjában azt írja:

„Írtam neki emailt, elutasított, megkerestem három áldozattal (László, Gergely és Gábor), de ellökdöstek, aztán tegnap este bekiabáltam, amikor tagadta, hogy voltak egyáltalán kilőttszemű emberek, erre ő hogy reagált? Elkezdte sértegetni az áldozatot hogy, hogy néz ki. Megismétlem: a volt miniszterelnök megpróbálta nevetségessé tenni azt az embert, akinek kilőtték a szemét a rendőrei és ezzel tönkretették az életét!”

A bejegyzés szerint az újságíró erre megkérdezte Gyurcsánytól, hogy nem szégyelli-e magát, hogy megpróbálja megalázni azt az áldozatot, aki egyébként a kilőtt szeme miatt a munkáját és a lakását is elvesztette. Erre válasz nem érkezett, Skrabski Fruzsina posztjában azt írta:

„Gyurcsány nem kért bocsánatot, hanem tovább röhögött.”

Borítóképünkön Gyurcsány Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában