Ország-világ

2021.07.27. 10:31

Itt a dokumentum: ismét megtámadták Magyarországot

Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, a nemváltoztató műtétek gyerekek közti terjesztését is helyesnek tartja.

Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot. A kötelezettségszegési eljárásokat megindító Európai Bizottság ugyanis azt állítja, hogy a kiskorúakat célzó LMBTQ-propaganda szembesíti az embereket az élethelyzetek sokrétűségével, így kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését. Az uniós szerv egyúttal kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat – írja az Origo.

A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját. Csakhogy ez nem lesz könnyű, hiszen a magyarok népszavazáson dönthetnek a gyermekek jövőjéről. Az Európai Bizottság 54 oldalas dokumentumot küldött a kötelezettségszegési eljárásról, erre később külön is visszatérünk. Július 15-én az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárásokat indított Magyarország ellen az LMBTQ-lobbi érdekében. Brüsszel azt is kifogásolta, hogy a magyar hatóságok arra szólították fel a Meseország mindenkié című könyv kiadóját, hogy a borítón tüntesse fel, hogy a könyv „a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedést” mutat be.

Ismét megtámadták Magyarországot

Az Országgyűlés még júniusban szavazta meg az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvénycsomagot, amit az LMBTQ-lobbi hatása alatt álló hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett. Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot garantál a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort. Az új szabályozás értelmében létrejön egy név szerint kereshető pedofil-nyilvántartás, valamint a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei is szigorodnak.

A jogszabály az élet más területén is védelmet kíván nyújtani a legfiatalabbnak, így a jövőben nem lesz megengedett, hogy a 18 éven aluliak számára a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak.

Az Európai Bizottság ebbe próbál belekötni, ami azért furcsa, mert a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény eddig is tiltotta a fent részletezett tevékenységet, a gyermekvédelmi törvény csupán módosította ezt. Magyarán

az uniós bürokraták ezúttal is koholt vádakkal próbálkoznak, akárcsak a migrációs vita idején.

A cél jól érzékelhetően ugyanaz, mint akkor: Magyarországot térdre kényszeríteni annak érdekében, hogy álláspontját megváltoztassa, ezúttal a gyermekek védelmével kapcsolatban.

Bár a fentiekből teljesen egyértelmű, hogy a legújabb, összehangolt támadás mögött a nemzetközi LMBTQ-lobbi nyomásgyakorlása áll, a hazai baloldal ezt nem ismeri el. Ehelyett ködösítésbe kezdtek, a baloldali politikusok és médiájuk mindenről beszél, csak a lényegről nem.

Éppen ezért érdemes megnézni, hogy az Európai Bizottság mivel indokolta a Magyarország megbüntetését célzó kötelezettségszegési eljárások megindítását.

Támadás az LMBTQ-jogok miatt

A Brüsszel által július 15-én közzétett dokumentumnak eleve azt a címet adták, hogy „Az Európai Unió alapvető értékei: a Bizottság jogi lépéseket tesz Magyarország és Lengyelország ellen a LMBTIQ-személyek alapvető jogainak megsértése miatt”, amiből jól kirajzolódik a lényeg. Ahogy a lenti ábrán látható, a szövegtörzsben még azt is egyértelművé tették, hogy szerintük Magyarországon betiltották az LMBTQ-tartalmakat, ami képtelen hazugság, hiszen a felnőtt emberek bármikor fogyaszthatnak ilyeneket.

Fotó: origo.hu / Európai Bizottság

Brüsszel egyébként annyira az LMBTQ-propagandisták oldalára állt, hogy a szövegben egyenesen azt állítja, hogy az LMBTQ-tartalmak megjelenítése nem káros a gyermekek jóllétére, és összhangban áll az érdekeikkel.

Mutatjuk az angol nyelven elérhető eredeti dokumentumot is:

Fotó: origo.hu / Európai Bizottság

Orbán Viktor a Magyar Rádió péntek reggeli interjújában azt mondta, a magyar kormány 54 oldalas levelet kapott a kötelezettségszegési eljárásról. Ebben

54 oldalon keresztül azt követelik, hogy változtassuk meg a gyermekvédelmi törvényt.

Az Origo információi szerint a dokumentumban azt állítják, hogy a gyermekvédelmi törvényben foglalt korlátozások negatív hatással vannak az LMBTQ-személyek véleménynyilvánítási képességeire. Döbbenetes módon

Brüsszel azt kifogásolja, hogy a jogszabállyal kizárják a gyermekek számára elérhető tartalmakból az LMBTQ-propagandistákat.

Ezzel még nincs vége a sornak: az Európai Unió álláspontja szerint a magyar szabályok növelik az LMBTQ-személyekkel szembeni elfogultságot a társadalomban, sőt, teret engednek a megbélyegzésüknek. A kommunikációs összhang ezúttal is megfigyelhető a nemzetközi és a hazai baloldal között: az uniós szervnek szintén az az egyik érve, hogy a jogszabály összemossa, és így ugyanolyan veszélyesnek tartja az LMBTQ-személyeket és a pedofilokat – ami egyértelmű hazugság.

Mind közül talán az a legdöbbenetesebb gondolatmenete a bizottságnak, hogy ez a fajta kommunikáció kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését(!), és megszüntetheti az LMBTQ gyermekek, felnőttek és családok megbélyegzését. Brüsszel tehát egyértelműen azt követeli, hogy a gyerekek körében is propagálni lehessen a nemváltoztatást, mert ez kedvezően befolyásolja a gyermekek fejlődését.

Népszavazással a nemzetközi lobbi ellen

Az irtózatos nemzetközi nyomás és az LMBTQ-lobbi látványos brüsszeli térnyerése után a kormány úgy döntött, hogy a magyar emberek véleményét kikérve népszavazást kezdeményez a témakörben. A cél ugyanaz, mint a migrációs viták és a betelepítési kvóták erőltetése idején: megüzenni Brüsszelnek, hogy

Magyarország nem azt az utat kívánja járni, mint amit az országra szeretnének erőltetni.

A referendumot a tervek szerint legkésőbb jövő év elején tartják meg. A magyarok ekkor véleményt nyilváníthatnak arról, szeretnék-e, hogy a kiskorúak szembekerüljenek az LMBTQ-propagandával az oktatási intézményekben, illetve a médiában. Így többek között arról dönthetnek, elérhetővé tennék-e gyermekeiknek a nemváltoztató műtéteket. Ez azért is aktuális, mert a Momentum a napokban azzal kezdett el kampányolni, hogy kormányon lehetővé tennék a biológiai nem megváltoztatására irányuló beavatkozásokat. Mondani sem kell, a népszavazás tétje hatalmas, hiszen azon a magyar gyermekek jövőjéről születik döntés. A kormány a következő kérdésekben tart népszavazást:

  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
  • Nem véletlenül ezekben a kérdésekben lehet dönteni, hiszen az LMBTQ-propaganda látványosan teret nyert az Egyesült Államokban és Európa egyes részein, és egyre több országot próbál bevenni.

    Rossz nemzetközi példák

    Ahogy korábbi cikkében már az Origó is foglalkozott vele, az LMBTQ-őrület európai és tengerentúli erősödését számos eset bizonyítja.

    Svédországban 2008 és 2018 között 1500 százalékkal nőtt a transzneműek száma a 13–17 éves gyermekek körében.

    A társadalomban most kezdett mindez lecsapódni, éppen ezért egyre inkább nő az ellenállás a kiskorúaknál engedélyezett nemátalakító műtétek miatt. Mostanra már azt is egyre többen elismerik, hogy az átalakításokra lehetőséget nyújtó rendelkezéseket az LMBTQ-lobbi nyomására fogadta el a svéd parlament.

    Szintén a skandináv országon eluralkodó LMBTQ-terror erejét mutatja, hogy a svéd bíróság arra hivatkozva enyhítette egy migránsokat erőszakoló LMBTQ-aktivista büntetését, hogy az illetőt kirúgták a munkahelyéről. Az északi országban már annyira rossz a helyzet, hogy az LMBTQ-aktivisták akadály nélkül léphetnek be az óvodákba és az iskolákba.

    Egészen elképesztő szinten tart a genderőrület

    Németországban, egyes helyeken már arra tanítják a kisiskolásokat, hogyan kérhetik a nemváltoztatást.

    Bizonyos civil szervezetek ugyanis már az általános iskolákban elkezdik az ezzel kapcsolatos propaganda terjesztését. Európa több országában is lehetővé tették a 18 év alattiak számára az úgynevezett nemátalakító műtéteket. Spanyolországban például nemrég fogadták el azt a törvényt, amelynek következtében a kiskorúak megváltoztathatják a nemüket.

    A terror a tengerentúlon is tombol: az amerikai Oregonban azért rúgtak ki két tanárt, mert ellenezték, hogy az intézményi LMBTQ-szabályoknak megfelelően olyan személyes névmáson kellett volna hívniuk a diákokat, amit ők elvárnak.

    A minap számolt be arról a brit The Guardian, hogy

    a skóciai Dumfriesban egy iskolai nyári táborban a 11-18 év közötti fiúk arról tanulhatnak többek között, hogyan hozzanak létre egy új személyiséget maguknak.

    Emellett a tervek szerint beavatják őket abba, hogyan sminkeljék magukat, valamint felvilágosítják őket az LMBTQ-mozgalom történelméről is. Nagy-Britanniában már naponta legalább egy gyerek változtatja meg a nemét. Nagy részük a 14-15 évesek közül kerül ki, de nem ritka, hogy 10 éveseket műtenek meg.

    Világbotrány lett abból, hogy a bíróság feltételes elzárással büntette azt a kanadai férfit, aki nem engedte 14 éves lánya nemváltoztató műtétjét. Arról nem is beszélve, hogy már mindennaposak lettek az érzékenyítő és a kiskorúakat fejlődését negatívan befolyásoló tartalmak a különféle médiumokban. Erre jó példa, hogy az Amazon támogatásával készülő új Hamupipőke filmben a Tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi alakítja majd.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában