találkozó

2021.06.30. 22:15

Orbán Viktor Jaroslaw Kaczynskivel tárgyalt Varsóban

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerda este Varsóban megbeszélést folytatott Jarosław Kaczyńskivel, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökével, Lengyelország miniszterelnök-helyettesével – erősítette meg Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Varsó, 2021. június 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnökének (b) és Jaros³aw Kaczynski, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökének, Lengyelország miniszterelnök-helyettesének találkozója (j) Varsóban 2021. június 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

A találkozóról korábban a PiS tett közzé fényképeket közösségi oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán napközben Katowicében részt vett a V4 kormányfői találkozón és a V4-elnökség ceremoniális átadási ünnepségén, július 1-jétől ugyanis Magyarország tölti be a visegrádi együttműködés soros elnökségét.

Ezt követően Orbán Viktor Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel együtt megkoszorúzta a második világháború idején Magyarországon lengyel menekülteket segítő és zsidómentő idősebb Antall József és Henryk Slawik emlékművét.

Borítókép: a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnökének és Jarosław Kaczynski, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökének, Lengyelország miniszterelnök-helyettesének találkozója Varsóban 2021. június 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában