Ország-világ

2021.06.15. 06:23

Mindenáron a gyermekek közelébe engednék a meleglobbit

A balliberális politikusok és szervezetek folyamatosan támadják a kormány azon törvénytervezetét, amellyel gátat szabnának annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, pontosabban érzékenyítést tartsanak. Fekete-Győr András szerint emberéletekbe kerülhet a kormány törvényjavaslata.

Budapest, 2016. július 2. A 21. Budapest Pride felvonulás az Oktogonnál 2016. július 2-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

„Orbánék meleg honfitársaink elleni uszítása konkrét emberéletekbe kerülhet” – mondta Fekete-Győr András annak kapcsán, hogy a kormány a pedofilellenes törvény módosítását nyújtotta be az Országgyűlés elé.

A Momentum pártelnöke még tavaly ősszel a hagyományos családmodell megerősítéséről szóló Alaptörvény-módosítás tervezetén gúnyolódott, ami nem mond ki mást, mint hogy „az anya nő, az apa férfi, a házasság pedig egy nő és egy férfi kölcsönös elhatározásán alapuló szeretetközösség”. A parlamenten kívüli párt vezetője azt is kijelentette, hogy az évenkénti homoszexuális felvonuláson politikusként részt venni „alap”.

Fekete-Győr nincs egyedül véleményével a pártjában, Soproni Tamás, a Momentum terézvárosi polgármestere például nem látott kivetnivalót abban, hogy egy Hunyadi téri játszótér kerítésén hirdetik a meleglobbit, miközben Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester tavaly az elsők között tűzte ki a szivárványos zászlót a városházára a Pride hét apropójából.

Fekete-Győr mellett balliberális jogvédő szervezetek is megszólaltak, akik hétfőn a Parlament elé szervezetek demonstrációt a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslat kapcsán, ami egyúttal megtiltaná, hogy a 18 év alatti fiatalokhoz szexuális tartalom jusson el. A szigorítás az iskolai felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat. Eszerint elkerülhető lenne, hogy a homoszexualitást propagáló civil szervezetek befolyásolhassák a fiatalokat a szellemi, lelki és fizikai fejlődésükben.

A Mandiner által szemlézett Tibi atya néven ismert közösségi oldal azon baloldali vád kapcsán, amely azt állítja, hogy a Fidesz mossa össze a homoszexuálisokat és pedofilokat, egy korábbi esetet elevenített fel.

„Maga a Budapest Pride vezetősége tiltott el a rendezvényén mindenféle megjelenéstől egy liberális írónőt, Kiss Noémit, amikor megpróbálta felhívni a figyelmet a szivárványközösségekben egyre inkább terjedő gyermekszexualizálásra, illetve a transzipar erőszakos gyermekpropagandájára.”

Az oldal szerint az sem igaz, hogy ez marginális jelenség: míg az Egyesült Államokban hatalmas vihart kavart egy homoszexuális bárban pénzért vetkőzős táncot előadó, tízéves, nőnek öltöztetett fiúcska, a New York Pride a hivatalos oldalán tette közzé a gyereket futtató anyuka nyílt levelét, amiben homofóbnak nevezett mindenkit, akinek ez nem tetszett (a bejegyzés ma már nem elérhető). „Felelősségre vonás nem történt, akik kezdeményezték, azokat pedig minden eszközzel célba vette a progresszív propagandagépezet” – írta a fiatalok körében kedvelt blog szerzője.

Borítókép: A 21. Budapest Pride felvonulás az Oktogonnál, 2016. július 2-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában