Ország-világ

2021.02.03. 10:38

Orbán Viktor is előadást tart a kamarai gazdasági évnyitón

Idén is beszédet mond a miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) „Gazdasági Évnyitó” című rendezvényén, ám a koronavírus-járvány miatt a csütörtöki eseményt online formában tartják meg – derült ki Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatásából. A programot a Duna World élőben közvetíti.

Budapest, 2020. március 10. Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a kamara gazdasági évnyitóján az Intercontinental Budapest szállóban 2020. március 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A sajtófőnök az MTI-nek elmondta: a fórumon előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály pénzügyminiszter és Parragh László, az MKIK elnöke.

Az eseményt a közmédián keresztül is figyelemmel lehet kísérni, a Duna World televízió csütörtökön 10 órától élőben közvetíti a kamarai gazdasági évnyitót.

Bortókép: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a kamara gazdasági évnyitóján az Intercontinental Budapest szállóban 2020. március 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában