Ország-világ

2020.10.12. 10:59

Nem volt képes méltósággal veszíteni a Párbeszéd alelnöke

Mach Péter ahelyett, hogy jó vesztesként tisztességesen gratulált volna Koncz Zsófiának, az előválasztás fontosságáról értekezett Facebook-oldalán.

Mach Péter, a Párbeszéd alelnöke ahelyett, hogy jó vesztesként tisztességesen gratulált volna a vasárnapi szerencsi időközi választást megnyerő Koncz Zsófiának, az előválasztás fontosságáról értekezett a Facebookon közzétett bejegyzésében – vette észre a Magyar Nemzet.

„Előválasztás nélkül, füstös szobákban esélytelen, gyenge jelöltek születnek” – írta a politikus, némileg ellentmondásosan, hiszen pár sorral feljebb még a vesztes Bíró Lászlónak gratulált: „Gratulálok az ellenzéki jelöltnek és a kampányban dolgozóknak, szoros versenyben maradtak alul!” – fogalmazott Mach Péter.

Ezután viszont ahelyett, hogy a győztesnek is illendően gratulált volna, gyalázkodva azt írta: „Előválasztáson megmérkőzött és hiteles, demokrata ellenzéki jelöltek nélkül klozetpapírügynökök nyerik a választást.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában