Műsorajánló

2020.10.02. 10:19

Folytatódik a baloldal valódi arcát megmutató kispesti történet (videó)

Péntek este ismét izgalmas témával jelentkezik a Hír Tv Informátor című műsora. A múlt heti adás után most Gajda Péter kispesti polgármestert és Lackner Csaba önkormányzati képviselőt próbálták faggatni a szerkesztők a két baloldali politikus kétes ügyeiről.

Fotó: Kiss Sándor

A kispesti történet ma 20 óra 30 perctől folytatódik a Hír Tv műsorán, az Informátor című tényfeltáró magazin riportere ezúttal az érintetteket kérdezte meg.

A felvételeken látható, hogy Lackner Csaba ismét menekül a kérdések elől, miközben az újságíró mellette lépdel. Gajda Péter kispesti polgármester viszont válaszolt a Hír Tv kérdéseire. – A képi világban nagyon hasonlít Lackner Csabára az a személy – mondja a politikus a korábban nyilvánosságra került felvételekről.

Mint ismert, az Informátor múlt heti adásában kitálalt Lackner egykori sofőrje, V. Ákos, aki kábítószeres bulikról, korrupciós ügyekről, konzumlányokról és szeretőkről számolt be a kispesti baloldali önkormányzati politikusok kapcsán. A férfi megerősítette: a Magyar Nemzet és a Hír Tv által közzétett hangfelvételek nem manipuláltak, Lackner állításai a valóságban is így hangoztak el.

Borítóképünkön Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő és az Informátor című tényfeltáró műsor munkatársa, a kép kivágás a Hír Tv felvételeiből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában