Ő lehet az elkövető

2018.09.29. 11:59

Megvan a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Őrizetbe vették a rendőrök azt a pénteken elfogott férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai kettős gyilkosság elkövetésével – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Aradi Virág elmondta: a 40 éves berhidai férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előállították a várpalotai kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki emberölés megalapozott gyanúja miatt. A Bors Online értesülése szerint a férfi beismerő vallomást tett, ám ezt az értesülést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nem kívánta kommentálni.

Aradi Virág tájékoztatása szerint a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására.

Mint arról portálunk is beszámolt, péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában