Baranya

2018.07.23. 06:52

Tiltott állatviadal szervezőire csapott le a TEK

Egy vágóhídon tartott tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) hétfőn reggel a rendőrség oldalán.

Azt írták, hogy a helyszínen négy férfit fogtak el, majd a Mohácsi Rendőrkapitányság rendőrei onnan további hat férfit és egy nőt is előállítottak.

A viadalon résztvevő két kutyának több sérülése is volt, azokat a helyszínre érkező állatorvos ellátta – ismertette a rendőrség, kiemelve, hogy intézkedtek az ebek biztonságos elhelyezéséről.

A rendőrség beszámolt arról, hogy a viadal résztvevői közül végül három férfit gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével. A két kutya gazdája – egy 44 éves mohácsi és egy 36 éves bácsalmási férfi -, valamint egy 45 éves őcsényi férfi ellen tiltott állatviadal szervezésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség – közölték.

A TEK akciójáról készült videót itt tudja megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=07QwkFS46c0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában