Bejelentették

2018.06.12. 18:00

Pár nap múlva érkezik Trump magyarországi nagykövete

Cornstein izgatottan várja, hogy elkezdhesse munkáját Magyarországon, és tovább erősíthesse az amerikai-magyar kapcsolatokat.

SINGAPORE - JUNE 12: (----EDITORIAL USE ONLY – MANDATORY CREDIT - "MINISTRY OF COMMUNICATIONS AND INFORMATION, REPUBLIC OF SINGAPORE / HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) U.S. President Donald Trump waves his hand as he leaves after his meeting with North Korea's leader Kim Jong Un (not seen) as part of the US-North Korea summit in Sentosa island, on June 12, 2018 at Paya Lebar Air Base in Singapore. Ministry of Communications and Information, Singapore / Handout / Anadolu Agency

Fotó: Anadolu Agency

Az Amerikai Nagykövetség bejelentette, hogy június 22-én érkezik Budapestre Donald Trump magyarországi nagykövete

Az Amerikai Nagykövetség örömmel jelenti be, hogy Trump elnök magyarországi amerikai nagykövete, David B. Cornstein 2018. június 22-én érkezik Budapestre. Cornstein nagykövet izgatottan várja, hogy elkezdhesse munkáját Magyarországon, és tovább erősíthesse az amerikai-magyar kapcsolatokat– írja az Amerikai Nagykövetség a Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/hungary.usembassy/photos/a.181324323978.124383.37318418978/10156492388773979/?type=3&theater

David B. Cornstein korábban a szenátus külügyi bizottsága előtt azt mondta, hogy

szoros együttműködést tervez a magyar kormánnyal a közös biztonsági aggodalmakkal megvitatásában

Hozzátette, hogy az együttes munka tovább erősítheti a rendfenntartó erők és a terrorizmus ellen küzdő intézmények kommunikációját.

Cornstein hangsúlyozta, hogy korábbi üzleti tapasztalatai, a kormányzati szférában végzett munkája és jótékony szervezetekben vállalt szerepe alapján felkészültnek tartja magát a nagyköveti feladatok ellátására.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában