Sikertelen stratégia

2018.04.09. 00:18

Juhász Péter: lemond az Együtt elnöksége

A párt tudomásul veszi a választás eredményét.

Budapest, 2018. április 9. Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje (b2), Juhász Péter pártelnök (b3), valamint Spät Judit (b), Hajdu Nóra (b4) és Pataki Márton (j) elnökségi tagok az Együtt választási eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatójukon a budapesti Spicc Terasz épületében 2018. április 8-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az Együtt tudomásul veszi a választás eredményét – mondta Juhász Péter, a párt elnöke vasárnap éjjel, aki bejelentette, hogy lemond az Együtt elnöksége.

Az ellenzéki politikus a párt budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy csalódottak az ellenzék teljesítményét illetően.

Szigetvári Viktor, a párt miniszterelnök-jelöltje azt mondta, ezt a kampányt az Együtt elvesztette, sikertelen volt az a stratégia, amire felépítették a saját listás kampányukat.

Borítóképünkön Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje (b2), Juhász Péter pártelnök (b3), valamint Spät Judit (b), Hajdu Nóra (b4) és Pataki Márton (j) elnökségi tagok az Együtt választási eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatójukon a budapesti Spicc Terasz épületében 2018. április 8-án

MTI Fotó: Bruzák Noémi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában