vizsgálat a Migration Aid ellen

2018.03.22. 10:36

Puskás: a választás után beterjesztik a Stop Sorost

Ki kell szorítani a Soros-szervezeteket a magyar közéletből, ezért a választások után az elsők között fogja a Fidesz a Stop Soros törvénycsomagot beterjeszteni – mondta Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője.

A politikus az Echo Tv Napi aktuális című műsorában kijelentette: a Migration Aid nevű szervezetről kiderült, hogy illegálisan gyűjtött adatokat a migránsokról, hogy azt valamilyen célból felhasználja. Reméljük, hogy a hatóság számára nyilvánvalóvá válik, hogy milyen adatot gyűjtöttek, kiknek gyűjtötték és kiknek továbbították ezeket az adatokat- tette hozzá Puskás.

Soros György befolyást akart szerezni Magyarországon, óriási anyagi ráfordítás árán próbálja érvényesíteni az érdekeit civil szervezetein keresztül – jelentette ki a Fidesz szóvivője.

„A tőzsdespekuláns célja az, hogy Magyarországon olyan kormány legyen, amely támogatja az ő szándékait.”

– jelentette ki Puskás.

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke azt mondta: a hatóságnál vezetett nyilvántartásban nincsen feltüntetve a Migration Aid adatkezelése, így nem lehet tudni, hogy mi az igazság. A vizsgálat során azonban kiderülhet, hogy jogszerű adatkezelésről van-e szó, vagy nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában