Rejtett összefogás

2018.03.08. 21:44

LMP-s jelölt: Ha tudom, hogy koordinálni kell más pártokkal, nem indulok

Takács Lajos, az LMP országgyűlési képviselőjelöltje nemrég nyilatkozott az ajkai városi tévének és kifejtette, nem ért egyet azzal, hogy pártjának egyeztetnie kellene az MSZP-Párbeszéddel vagy a Jobbikkal a koordinált jelöltállításról, ami szerinte rejtett összefogás.

Takács Lajos elmondta, hogy az LMP-nek érvényben lévő kongresszusi határozata van, amely szerint a párt nem fog más pártokkal együttműködni – adta hírül az Echo Tv.

Az én álláspontom az, hogy egy olyan politikai párttal, amely már egyszer csődbe vitte az országot nem szabad együttműködni

- mondta. Hozzátette: az LMP-nek van egy útja, amelyet folytatni kell mindenféle bukott politikai párttól függetlenül. Takács Lajos kifejtette: az LMP-s jelöltek döntő többsége úgy gondolkozik, hogy nem akar együttműködni semmilyen más párttal sem. Véleménye szerint az LMP-nél pontosan azért lehet más a politika, mert egyedül kell a körzeteket megnyerni, nem más pártokkal összefogva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában