bevándorlás

2018.02.24. 11:03

Fidesz: a Soros-szervezetek a törvények kijátszására tanítják be a migránsokat

Halász János kifejtette: a magyar határtól délre "migránsszótárt" osztogatnak, amely segítség ahhoz, hogy tudatosan hazudjanak, csaljanak a menedékkérelmi eljárásban.

Azt eddig is tudták, hogy a Soros-szervezetek szervezik a migrációt, de már bizonyíték is van arra, hogy a törvények kijátszására tanítják be őket – közölte a Fidesz frakciószóvivője szombaton újságírókkal.

Halász János kifejtette: a magyar határtól délre „migránsszótárt” osztogatnak, amely segítség ahhoz, hogy tudatosan hazudjanak, csaljanak a menedékkérelmi eljárásban. Arra tanítják be őket, mit hazudjanak az európai hatóságoknak annak érdekében, hogy könnyebben kapják meg a menekültstátuszt – mondta.

A szóvivő példaként említette, betanítják őket arra: mondják azt, pszichés zavaraik vannak, hivatkozzanak arra, hogy trauma hatása alatt állnak vagy vallják magukat homoszexuálisnak, transzszexuálisnak. Arra is betanítanak migránsokat, hogy mondják azt, Németországban vannak rokonaik vagy a családjukat útközben elveszítették, esetleg egy nem biztonságos harmadik országon keresztül érkeztek – sorolta.

Ez felháborító – jelentette ki a kormánypárti politikus, hozzátéve: ez konkrét bizonyíték arra, hogy a Soros-szervezetek a törvények kijátszására is biztatják a migránsokat.

Kiemelte: ez nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, valamint azt, hogy pénzügyi átláthatóságra és a Stop Soros törvényre nagy szükség van. Ezáltal minden migrációt segítő, támogató tevékenységet szigorúan vissza tudnak szorítani – mondta Halász János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában