bevándorlásszervező irodák

2018.01.13. 14:22

Puskás: a képviselő-testületek határozatban utasítsák el a Soros-tervet

Puskás Imre szerint is lépnie kell a kormánynak, és akár törvénnyel, vagy törvényekkel kell megakadályozni a Soros-terv végrehajtását, a „bevándorlásszervező” Soros-hálózat veszélyes tevékenységét.

Előző nap a „bevándorlásszervező irodákkal” szembeni fellépésről fogadtak el felhívást polgármesterek – idézte fel a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján, amellyel a Fidesz maximálisan egyetért. Azzal is egyetértenek, hogy a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat – folytatta Puskás Imre.

Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése – hangsúlyozta Puskás Imre.

Kiemelte: ahol tömegesen megjelentek az illegális bevándorlók, mint például az olasz, a francia, a spanyol, a svéd, vagy az osztrák, a német településeken – ott megszűnt a mindennapok biztonsága, nőtt a bűncselekmények száma, a nők elleni erőszak. Ezért a Fidesz és a KDNP, csatlakozva a polgármesterek felhívásához, arra biztatja, kéri a képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet, az illegális bevándorlók betelepítését, továbbá a bevándorlást szervező irodák létrehozását – mondta a politikus.

A Fidesz szóvivője megjegyezte: a magyar ellenzékre nem lehet számítani a települések megvédésében sem.

A magyar baloldal támadta a pénteki tanácskozást, a Momentum és az Együtt aktivistái Soros-álarcban jelentek meg, kifejezve, hogy „kinek a zsebében van” ez a két szervezet. Hozzátette: a pénteki konferencián egyetlen ellenzéki polgármester sem vett részt, ami azt mutatja, nincs az országban egy jobbikos, DK-s, vagy szocialista, LMP-s polgármester, aki fontosnak érezné, hogy kiálljon településéért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában