helyrenyilatkozta a dolgot

2018.10.18. 11:14

Michael Bublé mégsem vonul vissza

Az énekes szerint egyszerűen félreértették a szavait.

Canadian singer Michael Buble poses on the red carpet as he arrives for the screening of the documentary film "Tour Stop 148" during the 11th Rome Film Festival on October 14, 2016 in Rome. (Photo by TIZIANA FABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tiziana Fabi

Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

Bublé elmondta: nem tervezi, hogy mostanában visszavonulna. Az erről szóló hírek a Daily Mailben a múlt héten megjelent interjú nyomán terjedtek el. A lapban ugyanis azt írták, hogy november 16-án megjelenő új albuma után visszavonul. Ennek indoka pedig Noah fia rákbetegsége.

A zenész kedden az AP hírügynökségnek adott interjújában leszögezte:

addig marad a pályán, amíg a haláláról szóló hírek meg nem jelennek, bár valószínűleg azok is álhírek lesznek.

A kanadai énekes két évig volt távol a zenei színpadtól, hogy több időt tölthessen családjával, mielőtt nyolcadik stúdióalbumát felvette. Bublénak és feleségének, Luisiana Lopilato színésznőnek három gyermeke van, a két fiú, Elias és Noah után júliusban született meg kislányuk, Vida Amber Betty.

Borítókép: Bublé a 2016-os Római Filmfesztiválon

AFP / Tiziana Fabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!