Popdíva

2018.05.24. 13:37

Kelly Clarkson megtalálta az élet értelmét

A Grammy-díjas amerikai énekesnő új slágerrel hódít.

Vadonatúj videóval jelentkezett Kelly Clarkson, amelyet legfrissebb stúdióalbumának címadó dalához készített – olvasható a Magneoton közleményében. A Meaning of life (Az élet jelentése, az élet értelme) című dal a változásról és az önmegvalósításról szól. Ezt a grandiózus hangszerelés mellett a trackhez készült videó szemet gyönyörködtető, szimbolikus képi világa is erősít. A kétgyermekes anyuka 2013-ban házasodott össze szerelmével, akinek köszönhetően élete 180 fokos fordulatot vett. Ennek egyik gyümölcse ez a szám.

A kolosszális felvétel a populáris soul felemelő vizeire kalauzolja a hallgatót, a klippel kombinálva pedig legalább annyira hat lelkesítően, mint Kelly korábbi motiváló balladái, mint a “Stronger (What Doesn’t Kill You)” vagy a “Since U Been Gone”.

Tavaly jelent meg az énekesnő nyolcadik lemeze, amit a Newsday az előadó eddigi legjobb anyagának titulált, de a Times és a People kritikusait is könnyedén ámulatba ejtette a szupersztár új hangzásvilága. Az album korábbi slágerei a “Love So Soft” és az “I Don’t Think About You” többmilliós nézettségnek örvendenek a YouTube-on, az előbbi pedig Grammy-díj jelölést is kapott.

Idén Kellyt érte a megtiszteltetés, hogy a 2018-as Billboard – melynek toplistáin az énekesnő több mint 15 éve állandó szereplő – díjátadót vezesse. Kelly eddig 27 Billboard Hot 100-as számot hozott össze, közülük 11 top 10-es, 3 pedig abszolút listavezető lett. A új lemeznek köszönhetően pedig tizedszer is felkerülhetett a neve a Billboard 200 album toplistájára.

Borítóképünkön az énekesnő látható. Forrás: AFP / EyePress News / EyePress

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!