átigazolás

2018.08.17. 19:30

Modric miatt áll a bál a Real és az Inter között

A Real Madrid bepanaszolta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) az Internazionalét, amiért a milánói klub vezetői megkörnyékezték Luka Modricot.

Luka Modric of Real reacts during the UEFA Super Cup between Real Madrid and Atletico Madrid at Lillekula Stadium on August 15, 2018 in Tallinn, Estonia. (Photo by Ahmad Mora/NurPhoto)

A spanyol sportsajtóban augusztus 1-jén látott napvilágot a hír, miszerint az olasz klub szeretné leigazolni az oroszországi világbajnokság legjobb játékosának megválasztott középpályást. Később kiderült, hogy Modric szívesen folytatná pályafutását az Interben, de a Real nem engedte el – szerződésében 750 millió eurós kivásárlási záradék szerepel -, az átigazolási időszak pedig péntek este zárul Olaszországban.

A madridi klub azért fordult a nemzetközi szövetséghez, mert Florentino Pérez elnök engedélye nélkül tárgyaltak játékmesterükkel a milánóiak. A FIFA szabályzata szerint csak akkor lehet klubjának engedélye nélkül felvenni a kapcsolatot egy futballistával, ha szerződése már csak legfeljebb fél évig érvényes, Modric megállapodása azonban 2020-ban jár le.

Borítókép: AFP / NurPhoto / Ahmad Mora

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában