Járvány

2022.01.20. 15:41

Megszökött a szegedi karanténból a francia kéziválogatott koronavírusos játékosa

Sajtóértesülések szerint engedély nélkül elhagyta a szállodai karantént a francia kézilabda-válogatott koronavírusos játékosa Szegeden.

Az Origo információi szerint a balátlövő Karl Konanról van szó, akit hiába kerestek a szegedi Forrás Hotelben. A sportoló a csapat középdöntőbe jutása után egy bérelt autóval Budapestre indult, majd fertőzötten megjelent a recepción abban a kizárólagos fővárosi szállodában, ahol az Európa-bajnokság többi nemzeti válogatottja is megszállt.

Emlékezetes, a franciák múlt héten még az enyhe járványügyi szabályok miatt panaszkodtak a Le Figarónak, azt állítva, "vért izzadtak", hogy egészségesen érkezzenek meg Magyarországra, és tartanak a megfertőződéstől.

Magukkal szemben mégsem támasztottak szigorúbb elvárásokat, ugyanis a kötelező programok mellé például városnézést is beiktattak. Dylan Nahi, a válogatott balszélsője néhány napja a Dóm térről osztott meg egy rövid videót a közösségi oldalán - szabadtér lévén - maszkot nem viselő emberek gyűrűjéből.

Borítóképünkön Karl Konan francia válogatott kézilabdázó, fotó: Franz Waelischmiller/Sven Simon/DPA/AFP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában