NHL

2022.01.28. 09:59

A ligaelső Florida és a címvédő Tampa Bay is győzött

A Panthers a nyolcadik percben hátrányba került, de a folytatásban nem adott esélyt a Vegas Golden Knightsnak, és végül 4-1-re nyert.

A ligaelső Florida Panthers és a címvédő Tampa Bay Lightning is győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.

A Panthers a nyolcadik percben hátrányba került, de a folytatásban nem adott esélyt a Vegas Golden Knightsnak, és végül 4-1-re nyert. A meccs legjobbja Sam Bennett volt, aki két góllal vette ki a részét a sikerből.

A Lightning a másik floridai együtteshez hasonlóan hazai pályán győzött, ugyanakkor lényegesen jobban megszenvedett ezért. A Keleti főcsoportban a Panthers mögött második tampaiak a 12. New Jersey Devils ellen nyolc perccel a vége előtt Anthony Cirelli révén szerezték meg a 3-2-es sikert érő góljukat.

Az újonc Seattle Kraken története első hosszabbításos sikerét aratta, amikor a Pittsburgh Penguins vendégeként nyert, Adam Larssonnak a ráadás második percében ütött találatával.

A Vancouver Canucks a Winnipeg Jets vendégeként aratott fölényes, 5-1-es sikerrel lezárta a hárommeccses nyeretlenségi sorozatát. A győzelemből J.T. Miller karrierje második mesterhármasával vette ki a részét.

    

Eredmények:

Florida Panthers-Vegas Golden Knights 4-1

Tampa Bay Lightning-New Jersey Devils 3-2

Pittsburgh Penguins-Seattle Kraken 1-2, hosszabbítás után

Winnipeg Jets-Vancouver Canucks 1-5

Edmonton Oilers-Nashville Predator 3-2, szétlövés után

St. Louis Blues-Calgary Flames 5-1

Montreal Canadiens-Anaheim Ducks 4-5

Ottawa Senators-Carolina Hurricanes 2-3, szétlövés után

New York Islanders-Los Angeles Kings 2-3

Columbus Blue Jackets-New York Rangers 5-3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában