jegyüzérkedés

2021.10.06. 16:15

Nyomozás indult a River Plate-Boca Juniors meccs miatt

Nyomozás indul a vasárnapi River Plate-Boca Juniors (2-1) argentin futballrangadó miatt, mivel a szurkolók megsérthették a járványügyi szabályozásokat.

BUENOS AIRES, ARGENTINA - OCTOBER 03: BUENOS AIRES, ARGENTINA - OCTOBER 03: River Plate supporters cheer during the match against Boca Juniors at Antonio Vespucio Liberti Stadium, valid for the Professional League Cup in Buenos Aires, Argentina, on October 03, 2021. Mariano Gabriel Sanchez / Anadolu Agency (Photo by Mariano Gabriel Sanchez / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Mariano Gabriel Sanchez

A hatóságok közölték, kivizsgálják az El Monumentalban rendezett mérkőzés jegyeladásait, miután az argentin média szerint az engedélyezettnél többen látogattak ki a stadionba.

„Néhány embert őrizetbe vettek, akik hamis jegyeket árultak. Buenos Aires önkormányzata ki fogja vizsgálni, hogy túllépték-e a megengedett kapacitást”

- mondta az illetékes szervezet szóvivője.

A szabályozások értelmében a stadionokban a férőhelyek felét tölthetik meg a szurkolók, abban az esetben, ha igazolni tudják, hogy legalább az oltás első dózisát megkapták.

A La Nacion nevű lap 54 és 58 ezer közöttire becsülte a 72 ezer férőhelyes stadionba vasárnap kilátogatók számát.

Forrás: MTI

Borítókép: A River Plate szurkolói a Boca Juniors elleni meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában