bundesliga

2021.09.24. 20:00

Hetekre kidőlt a Leipzig kulcsembere

Sérülés miatt több hétig nélkülöznie kell a spanyol válogatott Dani Olmót a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzignek.

12 September 2021, Saxony, Leipzig: Football: Bundesliga, RB Leipzig - FC Bayern Munich, Matchday 4, at Red Bull Arena. Leipzig's player Dani Olmo gestures. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance

Fotó: Jan Woitas

Az előző idényben Bundesliga-második klub pénteken jelentette be, hogy combizomszakadás miatt nem számíthat a támadó középpályás játékára. Jesse Marsch vezetőedző azt mondta,

legkorábban két-három hét múlva vizsgálhatják meg annak a lehetőségét, hogy Olmo játékra alkalmas-e.

A magyar válogatott Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató lipcsei együttes nem kezdte jól az idényt, öt mérkőzésen csupán négy pontot szerzett, a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában pedig 6-3-ra kikapott az angol bajnoki címvédő Manchester City vendégeként.

Gulácsiék legközelebb szombaton lépnek pályára, a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-t fogadják a Bundesligában, majd a BL-csoportkör második fordulójában a Club Brugge utazik hozzájuk, aztán a Novothny Somát is a soraiban tudó újonc Bochum vendégeskedik Lipcsében.

„Nincs pánik a csapatnál, de ez a hét fontos lesz a számunkra, hiszen lépésről lépésre kell haladnunk, hogy jöjjenek az eredmények.

Így aztán most száz százalékban a Hertha elleni meccsre koncentrálunk” – mondta Jesse Marsch.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában