f1

2021.09.07. 11:31

Gasly és Cunoda marad az Alpha Taurinál jövőre

A jövő évi szezonban is a francia Pierre Gasly és a japán Cunoda Juki lesz az Alpha Tauri Forma–1-es csapat két versenyzője.

(FILES) In this file photo taken on March 12, 2021 AlphaTauri's French driver Pierre Gasly looks on ahead of the first day of the Formula One (F1) pre-season testing at the Bahrain International Circuit in the city of Sakhir. - French driver Pierre Gasly, 25, will continue to compete in Formula One for AlphaTauri in 2022, the Italian team announced in a statement on September 7, 2021. (Photo by Mazen MAHDI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mazen Mahdi

A Red Bull-tulajdonban álló istálló kedden jelentette be, hogy nem változtat az idei összeállításon.

Franz Tost csapatfőnök kiemelte: látja, hogy a két pilóta között pozitív a kapcsolat, és ez hatékony a csapat szempontjából.

Gasly tavaly megnyerte az Olasz Nagydíjat Monzában, a most vasárnapi Holland GP-n pedig negyedik lett. Az újonc Cunoda már első F1-es futamán, a Bahreini Nagydíjon pontokat szerzett kilencedik helyével.

Az idei sorozatban 13 futam után Gasly a nyolcadik, Cunoda a 13., míg a csapatok versenyében az Alpha Tauri a hatodik.

Forrás: MTI

Borítókép: Gasly a Bahreini Nagydíjon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában