serie a

2021.08.31. 14:30

Korábbi játékosát vette kölcsön a Juventus

Két évre szóló kölcsönszerződéssel tér vissza korábbi klubjához, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventushoz Moise Kean az Evertontól.

Paris Saint-Germain's Italian forward Moise Kean controls the ball during warm up session prior to the start of the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Saint-Etienne at the Parc des Princes Stadium, in Paris, on April 18, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A torinói egyesület keddi bejelentése szerint hétmillió eurót adtak a kilencszeres olasz válogatott csatárért, ebből hárommilliót most, négyet pedig a következő idényben fizetnek ki a liverpooli klubnak.

Keannek a Juventus volt a nevelőegyesülete, a felnőttek között pedig szintén zebracsíkos mezben mutatkozott be 2016-ban, mindössze 16 évesen.

Az elefántcsontparti származású támadó a Juve második legfiatalabb élvonalbeli gólszerzője, valamint a legfiatalabb Juventus-játékos, aki pályára lépett a Serie A-ban.

A most 21 éves Kean 2019-ben került az Evertonhoz, az előző szezont pedig kölcsönben a Paris Saint-Germainnél töltötte.

A Juventus az elmúlt napokban vált meg legnagyobb sztárjától, a 36 éves, ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldótól, aki visszatért Angliába, a Manchester Unitedhez.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában