kívánság

2021.08.06. 17:33

A Manchester City nem Messit, hanem Kane-t akarja

Annak ellenére szerepel továbbra is a kívánságlistán, hogy csütörtökön 100 millió fontért szerződtették a szintén válogatott támadó Jack Grealisht az Aston Villától.

Josep Guardiola, az angol bajnok Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, hogy változatlanul nagyon szeretnék megszerezni Harry Kane-t, a Tottenham Hotspur válogatott csatárát, ugyanakkor a katalán szakvezető kizárta, hogy náluk folytatná pályafutását Lionel Messi.

Harry Kane annak ellenére szerepel továbbra is a City kívánságlistáján, hogy csütörtökön 100 millió fontért szerződtették a szintén válogatott támadó Jack Grealisht az Aston Villától. Guardiola pénteken újságíróknak kijelentette, hogy Kane leigazolása nem a Cityn, hanem a Tottenhamen múlik.

„Ő a Hotspur játékosa, és ha a Tottenham nem akar tárgyalni, akkor nincs mit tennünk” – mondta. A szakvezető egyúttal kizárta, hogy foglalkoznának Messi megszerzésével.

„Hogy Leo nem marad a Barcelonában, mindenki számára meglepetés volt, természetesen engem is beleértve. Jelenleg azonban egyáltalán nem gondolkodunk az ő szerződtetéséről” – jelentette ki Guardiola, aki a katalánok vezetőedzőjeként roppant sikeres éveket töltött el együtt Messivel, és még nemrégiben is a világ legnagyobb labdarúgójának nevezte a hatszoros aranylabdás argentin sztárt.

Messi távozását csütörtökön jelentette be az FC Barcelona, amelynek közlése szerint a 34 éves játékos megtartását a La Liga pénzügyi szabályai nem teszik lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában