profi box

2021.03.27. 19:37

Oscar De La Hoya júliusban visszatér a ringbe

A hat különböző súlycsoportban is világbajnoki címet szerző profi ökölvívó, Oscar De La Hoya bejelentette, hogy júliusban 13 év után visszatér a ringbe.

Photo during the press conference for the official presentation of the boxing match Saul -Canelo- Alvarez vs Miguel Angel Cotto to be held on November 21 in Las Vegas, Nevada, in the photo: Oscar de la Hoya Foto durante la Conferencia de Prensa de la presentacion oficial de la Pelea de Box Saul -Canelo- Alvarez vs Miguel Angel Cotto que se realizara el 21 de Noviembre en Las Vegas, Nevada, en la foto: Oscar de la Hoya 25/08/2015/MEXSPORT/Osvaldo Aguilar. (Photo by OSVALDO AGUILAR / MEXSPORT / Mexsport via AFP)

Forrás: Mexsport via AFP

Fotó: Osvaldo Aguilar

A 48 éves De La Hoya kijelentette, hogy július 3-án ismét felveszi a küzdelmet, de hogy kivel, arról egyelőre nem beszélt. A Yahoo Sports beszámolója szerint Floyd Mayweather ellen szeretne ringbe lépni, ami nem meglepő, hiszen 2007-es mérkőzésük mindkét fél számára hatalmas bevételt hozott.

De La Hoya 1992-ben amatőrként olimpiai bajnoki címet szerzett, a hivatásosok táborában hat vereség mellett 39 győzelmet aratott, közte harmincat kiütéssel. A legutóbbi meccse 2008-ban volt, amikor kikapott Manny Pacquiaótól, egy évvel később bejelentette visszavonulását, azóta pedig promóterként tevékenykedik a profi bokszban.

Borítókép: Oscar De La Hoya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában