Bundesliga

2021.03.21. 18:28

Dárdaiék simán legyőzték a Leverkusent

A berlini együttes – amelyben ezúttal is ott volt a korábbi magyar szövetségi kapitány fia, Márton – már az első félidőben három gólt szerezve eldöntötte a mérkőzést.

Dárdai Pál csapata, a kiesés elől menekülő Hertha BSC simán, 3-0-ra legyőzte a Bajnokok Ligája-indulásért harcoló Bayer Leverkusent a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A berlini együttes – amelyben ezúttal is ott volt a korábbi magyar szövetségi kapitány fia, Márton – már az első félidőben három gólt szerezve eldöntötte a mérkőzést. A fővárosi alakulat a folytatásban is több nagy helyzetet dolgozott ki, a második félidő elején újabb találatot is szerzett, de azt videobírós elemzést követően a támadás elején észlelt kezezés miatt nem adták meg.

Dárdai Pál első berlini edzői időszaka éppen a Bayer Leverkusen ellen ért véget, a 2018/19-es idény zárómérkőzésén a gyógyszergyáriak 5-1-re diadalmaskodtak az Olimpiai Stadionban.

A második Dárdai-korszakban ez volt a nyolcadik mérkőzése a berlini csapatnak, amely öt vereség és egy döntetlen mellett a második győzelmét aratta.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában