real madrid

2021.01.27. 14:30

Ismét kölcsönadták norvég tehetségüket a madridiak

Az idény végéig kölcsönben az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalnál játszik Martin Ödegaard, a Real Madrid norvég válogatott középpályása.

Real Madrid's Norwegian midfielder Martin Odegaard warms up on the sidelines during the Spanish League football match between Real Madrid and Celta Vigo at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeast of Madrid, on January 2, 2021. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Oscar del Pozo

A 22 éves futballista 15 esztendősen mutatkozott be a skandináv ország nemzeti csapatában, 2015-ben, 16 évesen pedig már a Real játékosa volt. A kezdő tizenegybe ott nem tudta beverekedni magát, így kölcsönben a holland Heerenveenbe, majd a Vitesse-be került. A mostani idényben Ödegaard három bajnoki meccsen kezdett a madridi együttes mezében, miután az előző szezont a Real Sociedadnál töltötte szintén kölcsönben.

A 25-szörös norvég válogatott játékos Londonba költözéséről az Arsenal és a Real Madrid is beszámolt szerdán. Mikel Arteta, az Ágyúsok vezetőedzője azt mondta, Ödegaard minőségi erősítést jelent a csapat támadójátékában.

Az Arsenal 20 mérkőzésen 30 pontot gyűjtve a Premier League tabellájának nyolcadik helyén áll.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában