Barcelona

2020.11.21. 12:19

Fanatikus szurkolók támadtak Griezmann autójára

Több tiszteletet követeltek tőle az együttes vezéralakjával, Lionel Messivel szemben.

France's forward Antoine Griezmann looks on during the UEFA Nations League A group 3 football match between France and Sweden at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on November 17, 2020. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

Az FC Barcelona néhány fanatikus szurkolója rátámadt Antoine Griezmann autójára, miközben a katalán futballcsapat francia világbajnok csatára távozóban volt a klub edzőközpontjából.

A Marca spanyol sportnapilap videós beszámolója szerint a drukkerek egy csoportja pénteken körbevette Griezmann kocsiját, többen ütögették annak oldalát és ablakait, és harsányan azt követelték, hogy a játékos tanúsítson „több tiszteletet” az együttes vezéralakjával, Lionel Messivel szemben.

A pénteki eset egy nappal azután következett be, hogy a klub elnöki posztjának egyik várományosa, Victor Font úgy nyilatkozott: Griezmannt nem kellett volna szerződtetni.

A francia támadóval szembeni hangulatkeltésben jelentős szerepe volt korábbi ügynökének, Eric Olhats-nak, aki a France Football magazinnak azt mondta: a tavaly nyáron igazolt Griezmann „komoly problémákkal küzdő klubba érkezett, ahol Messi irányít mindent, császár és uralkodó is, aki nem nézte jó szemmel Antoine érkezését”.

Ugyanakkor Ronald Koeman, a Barcelona holland vezetőedzője többször is cáfolta, hogy a két sztár között súrlódások lennének, és legutóbb pénteken minősítette a Messi és Griezmann konfliktusáról szóló híreket „ostoba pletykának”.

Forrás: MTI

Borítóképünkön Antoine Griezmann

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában