összejön?

2020.05.12. 10:10

Ár alatt viheti Bale-t a Newcastle

A Real Madrid kész eladni walesi csatárát, Gareth Bale-t 20 millió euróért az angol Premier League-ben szereplő Newcastle Unitednak a Marca híre szerint.

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale arrives to undergo coronavirus tests at the Ciudad del Real Madrid training facilities in Valdebebas, Madrid, on May 6, 2020. - Real Madrid started to undergo coronavirus tests today as La Liga clubs planned to return to restricted training ahead of the proposed resumption of the season next month. (Photo by BALDESCA SAMPER / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Baldesca Samper

A spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy

a 30 éves Bale maradna a fővárosiaknál, hogy ne veszítsen sok pénzt, vagyis kapja meg továbbra is a 2022-ben lejáró szerződésében foglaltak szerinti javadalmazást.

Sergio Ramos mellett ő keres a legjobban a Real-játékosok közül, ugyanakkor régóta nem nyújt olyan teljesítményt, ami miatt marasztalnák Madridban, és akár „ár alatt” is készek megválni tőle.

A walesi válogatott támadót 2013-ban vásárolta meg a királyi klub a londoni Tottenhamtől 101 millió euróért.

Bale jelenlegi piaci értékét a mértékadó Transfermarkt.com portál becslése szerint 32 millió euró.

A Newcastle-nál ugyanakkor nagy volumenű játékos-beszerzésre készülnek a nyári adásvétel idején, és egyik célpontjuk éppen Bale lehet. Az angol klub pénzügyi lehetőségei a hírek szerint jelentősen bővülnek, miután várhatóan szaúd-arábiai befektetők tulajdonába kerül.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában