új szerződés

2020.04.01. 09:31

Átkeresztelték a frankfurti stadiont

Egy új támogatói szerződés miatt megváltozott a neve a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt otthonának.

12 March 2020, Hessen, Frankfurt/Main: Football: Europa League, knockout rounds, last sixteen, first leg: Eintracht Frankfurt - FC Basel in the Eintracht Frankfurt - FC Basel. View into the empty stadium before the game starts. Because of the spread of the corona virus, the match takes place without spectators. Photo: Uwe Anspach/dpa

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Uwe Anspach

Az eredetileg Waldstadionnak nevezett létesítményt az elmúlt 15 évben Commerzbank-Arenának hívták, az új neve pedig Deutsche Bank Park. A klub honlapjának szerdai híradása szerint az új szponzori szerződés 2027. június 30-ig szól, és hosszabbítási lehetőséget is tartalmaz.

A felek megállapodtak, hogy a névhasználati összeget nem hozzák nyilvánosságra, ám a Bild című napilap megírta, hogy összesen körülbelül 38 millió euróról van szó.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában