Európa-liga

2020.03.12. 21:09

Jelentős előnyben a Manchester United és a Basel

Így alakultak a nyolcaddöntő mérkőzéseinek eredményei.

A Manchester United 5-0-ra, az FC Basel 3-0-ra győzött idegenben a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén, egyaránt zárt kapuk mögött.

A Manchester United fölényére jellemző, hogy ellenfele egyszer sem találta el a kaput.

A svájciak Frankfurtban nyertek simán és a visszavágón ugyanott biztosíthatják be továbbjutásukat, mivel a második meccset is a német városban játsszák.

A Basaksehir-FC Köbenhavn mérkőzés nyilvános volt, és a török szurkolók örömére az isztambuli együttes 1-0-ra nyert.

A Sahtar Donyeck és a Bayer Leverkusen is idegenben nyert

A Sahtar Donyeck és a Bayer Leverkusen is idegenben szerzett előnyt a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

Az ukrán csapat a német Wolfsburg otthonában győzött zárt kapuk mögött 2-1-re, a Bayer Leverkusen viszont nyilvános meccsen nyert a Glasgow Rangers vendégeként 3-1-re.

Az Olimpiakosz-Wolverhampton Wanderers találkozó – amelyet szintén nézők nélkül rendeztek – 1-1-es döntetlennel ért véget, ami a házigazda görögök számára kedvező, mivel a 29. perctől emberhátrányban futballoztak.

A visszavágókat a tervek szerint egy hét múlva rendezik, de az európai szövetség kedden dönt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga esetleges felfüggesztéséről a koronavírus-járvány miatt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában