Német Kupa

2019.08.10. 23:14

Szalai góljaival jutott tovább a Hoffenheim (videó)

A magyar válogatott Szalai Ádám csapata, az élvonalbeli Hoffenheim tizenegyespárbajban búcsúztatta harmadosztályú vendéglátóját, a Würzburger Kickerst a labdarúgó Német Kupa első fordulójában.

Würzburg, 2019. augusztus 10. Szalai Ádám, az 1899 Hoffenheim játékosa, miután gólt szerzett FC Würzburger Kickers ellen a labdarúgó Német Kupa elsõ fordulójában Würzburgban 2019. augusztus 10-én. MTI/EPA/Armando Babani

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Armando Babani

Szalai csapata 1-0-s vezetésénél az első félidő után a szünetben állt be, de hiába vezetett az esélyesebb együttes már 2-0-ra is, a házigazdák hét perc alatt egyenlítettek, és kiharcolták a hosszabbítást. A ráadásban Szalai góljával 3-2-re ismét a Hoffenheimnél volt az előny, de a Würzburger a 114. percben tizenegyespárbajt jelentő találatot szerzett. A párbajban Szalai értékesítette a tizenegyesét, majd csapata a hatodik párt követően 5-4-re bizonyult jobbnak.

https://streamable.com/mh4ch

A szintén élvonalbeli Freiburg hosszabbítást követően 1-0-s végeredménnyel ejtette ki a harmadosztályú Magdeburgot. A Freiburg magyar válogatott játékosa, Sallai Roland kezdőként kapott lehetőséget, és a 61. percben cserélték le.

A Bundesliga-klubok közül gyorsan búcsúzott az Augsburg és a Mainz: előbbi a negyedosztályú Verl otthonában kapott ki 2-1-re, utóbbi a harmadik vonalban lévő Kaiserslautern vendégeként 2-0-ra.

Forrás: MTI, Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában