még mindig zseni

2019.07.20. 14:10

Klasszikus mesterhármast szerzett Ibrahimovic (videó)

Megszerezte második mesterhármasát az észak-amerikai ligában (MLS) Zlatan Ibrahimovic, a Los Angeles Galaxy futballsztárja.

Guillermo Barros Schelotto, head coach of the LA Galaxy of the MLS, watches his players during a training session as Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic runs past on February 22, 2019 in Carson, California. - From Buenos Aires to Los Angeles, without stops. From Boca to Galaxy, without safety net. Losing the final of the Libertadores against his archrival River to try to resurrect the most honored franchise in MLS history, Guillermo Barros Schelotto has never been afraid of the challenges. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Frederic J. Brown

A tavaly az MLS-be igazolt svéd csatár a városi rivális Los Angeles FC ellen 3-2-re megnyert pénteki meccsen a 8., az 56. és a 70. percben is betalált, egy gólt ballal, egyet jobbal, egyet pedig fejjel szerzett. Az első mesterhármas 2018-ban, az Orlando City ellen jött össze neki.

A 7,2 millió dolláros fizetésével MLS-rekorder Ibrahimovic – aki sokszor rendkívül öntudatos nyilatkozataival is felhívja magára a figyelmet – a mérkőzés előtt közölte, 37 évesen is úgy érzi magát a többi MLS-ben, mint „egy Ferrari a Fiatok között”.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában