nba-rájátszás

2019.05.16. 11:10

A Bucks nyerte a keleti döntő első mérkőzését

Az idei alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks 108-100-ra nyert szerdán a vendég Toronto Raptors ellen az észak-amerikai kosárlabda-liga keleti főcsoportdöntőjének első mérkőzésén.

Pedig jól játszott a Raptors, amely győzelmet engedett ki a kezéből. A találkozó nagyobb részében a vendégcsapat biztosan vezetett, legnagyobb előnye 13 pont volt. A Bucks a 32-17-re megnyert záró negyedben fordította meg a mérkőzést, amelynek hajráját 10-0-ra hozta a házigazda.

A Milwaukee kulcsembere Brook Lopez volt, aki 29 ponttal playoffbeli karriercsúcsot ért el – ebből 13 pontot a negyedik játékrészre tartogatott -, ráadásul szerzett még 11 lepattanót. Csapattársa, az idény legjobbja címre is pályázó Jannisz Antetokunmpo 24 pontot és 14 lepattanót könyvelhetett el.

A Torontóban Kawhi Leonard 31, míg Kyle Lowry 30 pontig jutott. Leonard az NBA történetének 14. olyan játékosa lett, aki a rájátszásban csapata első 13 mérkőzésén elérte a 400 pontos határt. A torontói játékos most 413 pontnál tart.

A párharc második mérkőzését helyi idő szerint pénteken este rendezik, szintén Milwaukee-ban.

Eredmény, keleti főcsoportdöntő, 1. mérkőzés:

Milwaukee Bucks-Toronto Raptors 108-100

A párharc az egyik csapat negyedik győzelméig tart.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában