súlyos sérülés

2018.11.08. 16:50

Csak jövőre térhet vissza a világbajnoki bronzérmes

Jobb térdének ínszalagsérülése miatt az év végéig biztosan nem léphet pályára Mousa Dembele, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának világbajnoki bronzérmes belga középpályása.

Az angol bajnokságban negyedik helyen álló londoni klub csütörtökön számolt be erről, miután a 31 éves játékos kihagyta a csapat kedd esti Bajnokok Ligája csoportmérkőzését, amelyen a Tottenham 2-1-re legyőzte a vendég PSV Eindhovent. Dembele múlt szombaton, a Wolverhampton otthonában 3-2-re megnyert bajnoki meccsen sérült meg, s emiatt le is kellett cserélni még az első félidőben. A válogatott futballista a mostani idényben 13 alkalommal lépett pályára a Tottenhamben, amelynél a szezon végén lejár a szerződése.

Visszatért a csapatba viszont két középpályás, Victor Wanyama és Eric Dier, ők mindketten sérülésük után álltak újra edzésbe. Mauricio Pochettino vezetőedző ugyanakkor változatlanul nem számíthat két védőjére, Jan Vertonghenre és Danny Rose-ra, ők mindketten kihagyják a Tottenham szombati bajnoki meccsét, amelyen a Spurs a Crystal Palace vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában