Nagy bajban van a világsztár

2018.10.08. 15:55

Újabb nő vádolja nemi erőszakkal Cristiano Ronaldót

Szeptember végén a 34 éves Kathryn Mayorga közölte a nyilvánossággal, hogy szerinte Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban.

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Matteo Ciambelli

A Daily Mail értesüléseire hivatkozva az Origo adott hírt az újabb nő feltűnéséről. Mint írják, Cristiano Ronaldo újabb vádlója nevét nem közölte az angol sajtó, de annyit elárultak, hogy már felvette a kapcsolatot Leslie Stovall-lal, azzal a londoni ügyvéddel, aki Kathryn Mayorgát is képviseli az erőszakolási ügyben.

Stovall a Daily Mailnek elmondta, hogy megkereste egy nő, aki azt állítja, hasonló dolog történt vele, mint Kathryn Mayorgával, a vallomását pedig már eljuttatták a Las Vegas-i rendőrségnek – számol be a részletekről az Origo cikke.

Mint ismert, a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt még 2009-ben. Ezt követően a Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy újra nyomoznak egy 2009. június 13-i szexuális zaklatás ügyében, de neveket nem árultak el. Az ötszörös aranylabdás közleményben reagált a vádakra, elmondta, hogy a nemi erőszakot gyalázatos bűnnek tartja. Majd a portugál játékos klubja, a Juventus és az egyik legnagyobb támogatója, a Nike is kiadott egy közleményt. A torinói csapat kiállt Ronaldo mellett, míg a sportszergyártó cég zavarónak nevezte az esetet.

Borítókép: Cristiano Ronaldo. Forrás: AFP / Matteo Ciambelli / Nurphoto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában