Vb 2018

2018.06.02. 22:48

Neymar visszatér

A brazil labdarúgó-válogatott sztárcsatára a horvátok elleni vasárnapi edzőmérkőzésen tér vissza márciusi bokaműtétje után.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Montpellier (MHSC) at the Parc des Princes stadium in Paris on January 27, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: FRANCK FIFE

„A kispadon kezdi majd a meccset, hiszen a felépülése továbbra is folyamatban van, és a második félidőben lép majd pályára. Ez felkészülési mérkőzés az egész csapat számára, de azt még nem tudom, kinek a helyére állítom be” – nyilatkozta szombaton Adenor Leonardo Bacchi, közismert becenevén Tite szövetségi kapitány.

A Paris Saint-Germain 26 éves játékosa – aki a világ legdrágább futballistájafebruár végén sérült meg, ezért március elején meg kellett operálni a bokáját. A francia fővárosba május elején tért vissza, és klubjánál is edzésbe állt, majd csatlakozott hazája válogatottjához.

A Brazília-Horvátország felkészülési mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik Liverpoolban.

A dél-amerikaiak Svájccal, Costa Ricával és Szerbiával szerepelnek azonos csoportban a két hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokságon.

Borítókép: AFP / Franck Fife

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában