liverpool

2018.04.30. 16:45

Klopp összeveszett a másodedzővel

Összeveszett Jürgen Klopp vezetőedzővel, így nem tart a Liverpool labdarúgócsapatával Rómába, a Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágójára Zeljko Buvac másodedző.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp (R) and assistant manager Zeljko Buvac attend a team training session on the eve of the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Liverpool and Manchester City, at Melwood Training Ground in Liverpool, north west England on April 3, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

Az 56 éves szakember egyes brit sajtóértesülések szerint már benyújtotta felmondását a klubnál, más lapok úgy tudják, hogy „személyes okokra hivatkozva az idény végéig szünetet tart”. A Liverpool megerősítette Buvac távolmaradását, ám nem indokolta meg azt.

A bosnyák tréner 17 éve segíti Jürgen Kloppot, korábban Mainzban és a Borussia Dortmundnál is együtt dolgoztak. A német vezetőedző a stábból önmagát a „szívnek”, Buvacot az „észnek”, míg másik asszisztensét, Peter Krawietzet a „szemnek” nevezte egy interjúban.

Borítókép: a „szív” és az „ész” ezentúl nem lesz összhangban

AFP PHOTO / Paul Ellis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában