Farewell Yellow Brick Road

2021.09.16. 19:19

Csípőműtétje miatt elhalasztja búcsúturnéját Elton John

Elhalasztja világturnéja európai koncertjeit Elton John. A 74 éves énekes-dalszerző csípőműtét miatt 2023-ra tolta el a fellépéseket.

English singer-songwriter Elton John performs on stage during the 'Farewell Yellow Brick Road'-Tour in the Ziggo Dome in Amsterdam on June 8, 2019. (Photo by Ferdy Damman / ANP / AFP) / Netherlands OUT

Forrás: ANP/AFP

Fotó: Ferdy Damman

Az eredeti tervek szerint Farewell Yellow Brick Road című turnéján idén Nagy-Britanniában és Európában koncertezett volna, 2022-ben pedig az Egyesült Államokban folytatta volna a koncerteket.

A terveket azonban keresztülhúzta, hogy nyáron elesett, és úgy megütötte magát, hogy azóta is komoly fájdalmai vannak.

Csütörtöki közleménye szerint dacára az intenzív kezeléseknek, a fájdalom rosszabbodott, és megnehezítette mozgását. „A mielőbbi műtétet javasolták, hogy visszanyerjem régi kondíciómat, és ne legyenek hosszú távú komplikációi a dolognak” – magyarázta.

Rajongóinak azt ígérte, hogy jövőre visszatér, és mindenkit biztosított róla, hogy megéri várni. A brit énekes 2022 januárjában New Orleansban kezdi az amerikai koncertezést.

Címkék#Elton John

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!