Krimi

2022.12.12. 07:45

Elborzasztó lelet: azonosítottak egy kartondobozban talált, 65 éve meggyilkolt kisfiút

Bántalmazás miatt halhatott meg a gyermek, az iszonyú sérülések ezt bizonyítják. Most végre kiderült, ki az áldozat.

Illusztráció: Shutterstock

Kegyetlen gyilkosság rázta meg Philadelphiát 65 évvel ezelőtt, azóta is lázban tartva az Egyesült Államokat, ugyanis egy kisfiú maradványait találták meg egy dobozban. Egészen mostanáig nem sikerült azonosítani a gyermeket.

Most azonban a legmodernebb technológia segítségével végre megfejtették, ki volt a kisfiú. 

Joseph Augustus Zarelli 1953. január 13-án született, ami azt jelenti, hogy nem volt több négyévesnél, amikor tragikusan meggyilkolták.

1957-ben találtak rá egy pokrócba csomagolva egy kartondobozban a JC Penny boltban. A szakértők szerint  ekkor már több napja halott volt.

A rendőrség korabeli esetleírása, szívszorító illusztrációval:

Forrás: Daily Star/Philadelphia Police Department

Danielle Outlaw philadelphiai rendőrbiztos egy sajtótájékoztatón a következőket mondta: 

„Nagyon rövid élete során nyilvánvaló volt, hogy ez a gyermek olyan borzalmakat élt át, amelyeknek soha senkit nem szabadna kitenni.” 

A rendőr úgy folytatta, hogy mindenkit mély szomorúság fogott el, amikor a dobozban talált kisfiúra gondoltak, hiszen nemcsak meggyilkolták, de a személyazonosságát is elvették tőle – olvasható a Bors cikkében.

Most, hogy fény derült a kisfiú kilétére, a rendőrök ismét nyomozni kezdtek a halála ügyében. A Daily Star szerint az biztos, hogy Joseph testvérei még élnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!